Μηνύματα από το νερό


Μηνύματα του νερού.


Ο Μασάρου Εμότο έβαλε νερό σε ένα μπουκάλι κι έβαλε μια ετικέτα στο μπουκάλι με μια λέξη γραμμένη πίσω ώστε να φαίνεται από το εσωτερικό του μπουκαλιού. Πάγωσε μετά το νερό και εξέτασε τον κρύσταλλο που δημιουργήθηκε από το νερό κάτω από ένα μικροσκόπιο.


Οι φωτογραφίες των κρυστάλλων δείχνουν, ότι όταν γράφετε μια λέξη, όπως την αγάπη, ανεξάρτητα από τη γλώσσα, το νερό δημιουργεί ένα όμορφο κρύσταλλο. Όταν γράφετε «ευτυχία» δημιουργεί επίσης ένα όμορφο κρύσταλλο. Αλλά όταν γράφεις "δυστυχία" δεν μπορεί να διαμορφώσει ένα κρύσταλλο. Είναι ενδιαφέρον ότι η λέξη «κόλαση» δημιούργησε τρομερά βρώμικο νερό. Μην με ρωτάτε γιατί!


Οι προτάσεις δημιουργούν εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα. Όταν γράφετε "πόσο πολύ χαριτωμένο είσαι! ", δημιουργεί ένα όμορφο κρύσταλλο, ενώ το «ε, ρε εσύ ηλίθιε!» δημιουργεί λάσπη, ασχήμια, που θυμίζει πολύ μολυσμένο νερό. Το νερό αντιδρά σε πολύ λεπτές διαφορές επίσης. Όταν γράφετε «να το κάνεις καλύτερο!» δημιουργεί μια θολούρα σαν την έκφραση μιας εξέγερσης. Ωστόσο, δημιουργεί ένα όμορφο κρύσταλλο αν γράψετε «ας το κάνουμε καλύτερο, δεν γίνεται;» Φυσικά, το μεγαλύτερο χτύπημα είναι το «σ 'αγαπώ». Δεν υπάρχει όριο στο τι αυτή η πρόταση σε πολλές διαφορετικές γλώσσες μπορεί να κάνει για να καθαρίσει το νερό και να δημιουργήσει όμορφους κρυστάλλους. Το πιο θολό, το πιο μολυσμένο νερό μπορεί να γίνει καθαρό. Το νερό όχι μόνο αντιδρά στις γραπτές λέξεις, αλλά και στη μουσική. Όταν παίζεται μουσική στο νερό, πολλοί όμορφοι κρύσταλλοι δημιουργούνται. 


Ολόκληρο το κείμενο  εδώ.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

ΚΛΗΜΑΤΑ - ΑΜΠΕΛΙ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Κέντρισμα, μεταμόσχευση φυτών