Ξυπόλυτοι στο Χορτάρι


Ο Μάιος μας έφτασε, εμπρός βήμα ταχύ. Ευκαιρία για περπάτημα και γείωση με τη μητέρα Γη.

Η άσκηση σε εξωτερικούς χώρους χωρίς παπούτσια αποτελεί ένα από τους ωραιότερους, ανέξοδους και δυνατούς τρόπους ενσωμάτωσης της γείωσης στην καθημερινή σας ζωή και βοηθά στην επιτάχυνση επανόρθωσης των ιστών και την ανακούφιση από πόνους στους μυς, λόγω έντονης άσκησης.

Ο Dr James Oschman εξηγεί γιατί η άσκηση στην εξοχή χωρίς παπούτσια κάνει καλό:

"Η επιφάνεια της Γης είναι ηλεκτρικά φορτισμένη και μπορεί να ωθήσει τα ηλεκτρόνια επάνω στο σώμα σας. Έτσι, από την κορυφή του κεφαλιού σας μέχρι τη Γη, υπάρχει ένα δυναμικό, το οποίο δεν το αισθάνεστε επειδή δεν προκαλεί ροή ρεύματος, παρόλο που μπορεί αυτό το δυναμικό να είναι μια διακοσαριά βολτ. Αν προκαλούσε μια συγκεκριμένη ροή, θα παθαίνατε ηλεκτροπληξία.
Αυτό που συμβαίνει με τις καιρικές αλλαγές είναι ότι το δυναμικό μπορεί να ανεβεί πάρα πολύ. Μπορεί να πάει από εκατό βολτ ανά μέτρο έως 10.000 βολτ ανά μέτρο. Αυτό είναι προ αστραπή. Μιλάμε για τη δυνατότητα που κάνει τις αστραπές να φτάνουν στη γη. Η τάση του ρεύματος είναι γνωστή και κατανοητή ...
Αυτό είναι το δυναμικό μεταξύ της επιφάνειας της γης και της ιονόσφαιρας, εκατοντάδες μίλια πάνω, το οποίο είναι πολύ ενεργό ηλεκτρικά. Φορτίζεται από τον ηλιακό άνεμο, τα φορτισμένα σωματίδια που προέρχονται από τον ήλιο. Τα φορτισμένα σωματίδια φτάνουν τελικά στη Γη με τους κεραυνούς και ηλεκτρίζουν όλη την επιφάνεια της Γης, έτσι ώστε όπου και αν αγγίζουμε τη γη, υπάρχουν ηλεκτρόνια. Έρχονται αρχικά από τον ήλιο, στην ιονόσφαιρα και τη γη.
Μπορεί να μην φαίνονται αστραπές εδώ τώρα, αλλά κάπου αλλού πέφτουν αστραπές, μια συνεχής ροή του ρεύματος από την ιονόσφαιρα προς τη γη. Αυτά είναι τα ηλεκτρόνια που χρειάζεται το σώμα σας για να λειτουργήσει σωστά το ανοσοποιητικό σας σύστημα. "

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

ΚΛΗΜΑΤΑ - ΑΜΠΕΛΙ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΒΟΤΑΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Κέντρισμα, μεταμόσχευση φυτών